Skip to content

Categories:

Pabaiga ir nauja pradžia

Liko kelios dienos. Atsikelsiu vieną rytą, apsirengsiu kaip nors gražiai ir neva tai rimtai ir eisiu ginti bakalauro. Kažkaip nėra didelės baimės (kol kas), bet ir nesitikiu per daug iš jo. O po gynimo prasidės ir normalus gyvenimas.

Visų pirma, reiks sėst ir suvalgyt tą knygų kalną, kuris susikaupė per paskutinius mėnesius ir per ketverius metus. Kažkaip baisu suprasti, kad vis atidėliodavau tai vieną, tai kitą knygą, o dabar suprantu, kad reikėjo jas perskaityti TADA. Ne tik todėl, kad ne visasa įsipaišau į pokalbį, bet ir šiaip. Kuo anksčiau didelis kiekis knygų, tuo geriau galvai.

Nesakykit, kad knygos brangios. Skaitykit.

Nesakykit, kad knygos brangios. Skaitykit.

Tuo pačiu metu reikia imti pažadų jautį už ragų ir rašyt rašyt rašyt. Mokytis mokytis mokytis. Ir šitą blogą gaivint, ir paleisti viską, ką prisižadėjau gpluse ir kitur.

O pats baisiausias dalykas, kuris kol kas tyliai laukia diplomo, yra susirasti darbą. Siuntinėju visokius CV, bandau susigalvoti kokios veiklos, kurią galėčiau vykdyt pati ir t. t. Truputį baisu, bet ir įdomu. Pagaliau suprasti, kad iš tiesų daugiau mažiau likau ant savo galvos.

Posted in Neklasifikuota.



Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos